Meer Rust, Meer Energie
in jezelf én je interieur

Feng Shui Life Coaching voor drukbezette 40-plussers
die zich weer blij en ontspannen willen voelen.


Nicole Beentjes

Nicole Beentjes
Feng Shui Life Coach

Ik werk met en vanuit energie.
De energie in jou en je huis en de energie die je van je werk krijgt zou zo vitaal mogelijk moeten zijn. Als die energie op enig vlak stagneert dan merk je steeds meer 'zwaarte' in je leven. Met als gevolg steeds hoger oplopende stress die zich kan uiten in lichamelijk en emotioneel ongemak.

Feng Shui Life Coaching helpt je de rust, ruimte en balans weer terug te vinden.

Feng Shui Life Coaching voor rust,
ruimte en balans

Tijd voor verandering

Als jouw leven overvol is met werk, thuis, zorg om een zieke ouder of studerende kinderen. Als je daarbij nog een verbouwing of verhuizing hebt gepland. Als je maar doorholt, jezelf vergeet en nooit rust neemt, dan heb je voor jezelf al half het recept voor overspannenheid geschreven.

Zelfs als je ervan overtuigd bent dat jij dat allemaal prima aan kunt.

Als je superdruk bent met alles en iedereen om je heen mis je de momenten om goed te ontspannen en weer op te laden. Het wordt steeds moeilijker om even niks te doen, ongedwongen plezier te hebben, te genieten van kleine dingen en vooral even zorgeloos zijn.

Wil jij het anders?

Wil je gelukkiger zijn met wat je allemaal bereikt hebt? Blijer en meer ontspannen zijn? Meer aandacht en geduld kunnen opbrengen voor je kind zonder dat je in je hoofd alweer to-do lijstjes zit te maken? Een eigen plek thuis waar je tot rust komt en niet 'weggejaagd' wordt door liefhebbende gezinsleden? Maar ook de rust om te ontdekken of het werk waar je zo druk mee bent nog wel bij je past?

Dan is het tijd dat je kiest voor jezelf en de rust terugbrengt. In jezelf, je huis en je werk. En ik help je daar graag bij. Met Feng Shui Life Coaching waarbij ik jouw situatie bekijk en oplossingen geef vanuit 5 gezichtspunten: je interieur, je denken, je werk, je voeding én de Feng Shui in je omgeving. Feng Shui Life Coaching zorgt ervoor dat je snel meer in balans bent. 

Waarom Feng Shui?

Feng Shui is de Chinese levenswijsheid die je helpt om mee te bewegen met de energiestromen om je heen. De energie in je huis of kantoor bepaalt bijvoorbeeld voor 33% hoe jij je voelt. Dat gevoel is van invloed op wat jij uitstraalt, wat je aantrekt en wat je afstoot. Zijn er teveel aspecten uit balans? Dan neem je dat ongemerkt mee.

Je hebt het gevoel dat je tegen de stroom in roeit, terwijl het zo fijn zou zijn als je die stroom kon omdraaien en je mee kon laten voeren. Feng Shui helpt je om in die flow te komen. Hoe? Dat lees je in mijn aanbod.

Waar begin jij mee?

Feng Shui Life Coaching

relaxt en gelukkig
leven

Energy Clearing

rust en helderheid
in je hoofd

Blogartikelen

Sta jij op een kruispunt in je leven?
  Heb jij de laatste tijd het gevoel dat je voor grote keuzes staat, je gedwongen lijkt om te veranderen[...]
Case study – Feng Shui slaapkamer inrichten
In Feng Shui is je slaapkamer een van de belangrijkste ruimten om de energie, de sfeer zo goed mogelijk te[...]
Feng Shui – In de praktijk
             [...]
Waarom een Feng Shui plattegrond?
Je kansen op liefde en geld vergroten met je interieur Als je Feng Shui wilt gebruiken om je financiële of[...]
Feng Shui inrichten, hoe doe je dat?
Hoe richt je je huis Feng Shui in? Dat is misschien wel de meest gestelde vraag die ik krijg van[...]
Feng Shui gebruiken voor succes
Hoe Feng Shui je helpt succesvoller te zijn Daarvoor maak je gebruik van 5 typen energie die je in je[...]